Shanghai, China Oct. 20th 2012The Painting Love paintings from Shanghai (done by Caroline Nørgreen)

08/22/2012

Hej Bjarke

Jeg heder Caroline og går på en amerikansk skole her i Shanghai, Kina. I år er mit sidste år på gymnaciet og jeg er ved at tager et IB Diploma (et gymnacium bevis så jeg kan komme hjem og læse næste år). I dette diploma skal vi lave et projekt som kan værer alt fra at lærer at spille et instrument til at hjælpe/volunteer på et børnehjem.

Jeg har set dit projekt med Painting Love og også den youtube video med “Muri & Mario – Mio Amore” og har nu selv tænkt mig (lige omkring Valentine’s dag) at få alle børn til at male på kanvas rundt omkring i skolen, hvor børn er helt fra 4-5 år gamle til 17-18 år ligesom mig. Med det sagt ved jeg ikke hvad jeg skal med malerierne eller pengene efter. Min mor siger hun meget gerne vil købe nogle eller hjælpe med at få dem på auktion.

Men efter at have hørt dig snakke om at hjælpe skoler i Sri Lanka osv så tænkte jeg det ville være lidt vildt hvis jeg kunne komme ind og støde det samme som dig. Jeg har selv været i Sri Lanka med skolen til noget der heder “Habitat for Humanity” så at støde noget der nede vil værer rigtig fedt.

Jeg håber at du selv syntes det er okay at jeg laver dit projekt her ude og at du har nogle idér til hvad jeg skal efter projektede.

Men tak alligevel få at inspirere mig – og du må unskylde hvis mit dansk ikke er helt perfect. Har boet i Kina de sidste 14 år.

Tak,
Caroline Nørgreen
En studerende af Shanghai American School

Ingen Kommentarer